Abonnement på bedre vine

Showcase

Vær nysgerrig og spar penge

Et abonnement fra Dan og Mortens Vinhandel er skræddersyet til dig, der elsker bedre vine og som gerne vil overraskes uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med vores abonnement får du smagt andre vine end dem, du er vant til at drikke. Hvem ved, måske er din nye ynglingsvin iblandt.

Praktik
Du får leveret 6 flasker fra vores brede program af bedre vine hver eller hver anden måned, du bestemmer intervallet. Der vil typisk være 3 forskellige vine i hver kasse (2 af hver) men det kan variere.

Ingen binding – nemt og enkelt
I modsætning til andre typer abonnementer er der INGEN binding hos os. Du kan altså opsige abonnementet fra den ene dag til den anden, uden det koster dig noget.

Du skal ikke underskrive en række betingelser på dit og dat. Vi skal blot bruge dit navn, din adresse og din e-mail.


Sæsonkasser
Med hver kasse følger også fakta om vinene, druerne, hvad der egner sig bedst at spise til de enkelte vine og lidt sjove historier om menneskerne bag.

Vi afslører intet på forhånd. Hver måned vil være en overraskelse.

Hver kasse er tilpasset den enkelte måned. F.eks. vil de tunge rødvine være i kassen om vinteren og rosévinen om sommeren.


Økonomi
Da indholdet varierer fra kasse til kasse, er det svært at lave den samme pris hver måned. For ikke du skal føle dig snydt, har vi valgt at spille med helt åbne kort. På alle kasser vil du få en rabat på 15% i forhold til normalprisen. En kasse vil typisk koste mellem 550 kr. og 750 kr. Alle kasser er fragtfrit leveret til din hoveddør.


Betaling
I starten af hver måned fremsendes en faktura på månedens kasse. Når du har betalt denne sender vi kassen.


Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til os på ”kontakt@bedrevine.dk”

 

Bon Appétit
Åbning af Spumante med sabel